magento چیست و چه ویژگی هایی دارد

این روزها داشتن فروشگاه های اینترنتی یکی از الزامات کسب و کارهای آنلاین است. سایت هایی که محصولات را برای عرضه به مشتریان به نمایش میگذارند و کل پروسه خرید و پرداخت در همان پلتفرم انجام می شود. برای طراحی و پیاده سازی چنین سایت هایی ما نیاز به ابزارهای طراحی سایت فروشگاه ساز نیاز داریم که تحت عنوان ecommerce Content Management System هم شناخته می شود.

مجنتو magento یکی از این CMS های سایت ساز است که از امکانات و قابلیت های زیادی برای طراحی و ساخت فروشگاه های اینترنتی بهره مند است.

در این مطلب قصد داریم در مورد مجنتو به صحبت بپردازیم و ویژگی ها و امکانات آن را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما هم در اندیشه راه اندازی سایت فروشگاهی خودتان هستید و به دنبال یک CMS فروشگاهی فوق العاده می گردید پس در ادامه با ما همراه باشید.

آشنایی با سیستم سایت ساز magento

مجنتو را می توان یکی از CMS های مورد استفاده برای تجارت الکترونیک به شمار آورد که به صورت اوپن سورس عرضه شده است. به کمک این پلتفرم شما می توانید در سایت های طراحی شده سیستم سبد خریدی را پیاده سازی کنید که به شکلی کاملا انعطاف پذیر عمل می کند. همچنین قابلیت مدیریت چگونگی به نمایش گذاشتن محصولات هم به وسیله این CMS به راحتی قابل پیاده سازی است.

علاوه بر این شما می توانید سایت هایی که با magento طراحی شده اند را به راحتی از نظر عملکرد و کارایی مورد بررسی و کنترل قرار دهید. مجنتو را می توان یکی از محبوب ترین پلتفرم های سایت ساز فروشگاهی معرفی کرد که توانسته است به خوبی رضایت کاربران را جلب کند. یکی از مهمترین ویژگی های این سیستم مدیریت محتوا برای سایت های فروشگاهی این است که شما می توانید در زمانی بسیار کوتاه سایت فروشگاهی خود را طراحی کرده و مورد استفاده قرار دهید.

نکته مهم دیگری که در رابطه با magento مطرح می شود این است که نه تنها افراد حرفه ای در برنامه نویسی می توانند از آن استفاده کنند بلکه افرادی که در این زمینه دانش و اطلاعات خاصی ندارند و به نوعی مبتدی محسوب می شوند هم می توانند به راحتی و به کمک آموزش های رایگان موجود در اینترنت با این CMS کار کرده و از آن استفاده کنند. چرا که مجنتو حتی در ساده ترین شکل خود هم بی نظیر عمل می کند.

البته دقت کنید برای کارهای کمی پیچیده تر نظیر اضافه کردن محصولات جدید به وب سایت لازم است تا از متخصصان این امر کمک بگیرید. اما در مورد کارهای اولیه خیلی راحت افراد مبتدی هم می توانند با آن کار کنند آن هم به شکلی کاملا باکیفیت و خوب.

آشنایی با مزیت های مجنتو

اگر می خواهید magento را به عنوان سیستم سایت ساز فروشگاهی تان انتخاب کنید خوب است کمی هم در مورد مزیت های آن اطلاع داشته باشید. در ادامه تعدادی از مهمترین مزیت های این پلتفرم را برای شما آورده ایم تا بتوانید به کمک آنها از انتخاب خود اطمینان پیدا کنید. این مزیت ها به شرح زیر هستند:

1. نخستین مزیت مجنتو را می توان امکان نصب راحت و به دور از پیچیدگی ان عنوان کرد. همانطور که می دانید برخی از این CMS ها از پیچیدگی بالایی برخوردار هستند و به راحتی نمی توان آنها را نصب کرد. اما مجنتو از این حیث بسیار عالی عمل کرده و کاربر را متحمل زحمت نخواهد کرد.

2. بر روی این سیستم سایت ساز فروشگاهی می توانید قالب ها و همچنین پلاگین ها متعددی را نصب کنید.

3. مجنتو به صورت اوپن سورس یا همان متن باز ارائه شده است و به همین دلیل هم عملکردی بسیار انعطاف پذیر دارد.

4. این پلتفرم را میتوان کاملا موثر به شمار آورد که به خوبی به قسمت واکنش نشان داده و بر روی آن حساس است.

5. به کمک مجنتو شما می توانید تبلیغات خود را هم بارگذاری کرده و علاوه بر این اگر بخواهید تخفیف هایی برای کاربران تان عرضه کنید هم می توانید خیلی راحت به کمک این پلتفرم آن را اجرایی کنید.

6. از نظر درگاه های پرداخت magento بسیار متنوع عمل کرده و می تواند 50 مورد از درگاه های پرداخت را به راحتی ساپورت کند.

مشخصه های مجنتو

در این قسمت به معرفی مشخصه های magento میپردازیم که به شرح زیر هستند:

1. امکان مدیریت چندین فروشگاه اینترنتی آن هم به شکلی همزمان

2. در اختیار داشتن یک واسط کاربری ساده و در عین حال مورد پسند کاربران

3. در اختیار داشتن زبان های مختلف و پشتیبانی از آنها

4. در اختیار داشتن قالب های ریسپانسیو که نقش مهمی در طراحی و ساخت سایت های جذاب و چشمگیر دارند.

5. از واحدهای پولی متعددی پشتیبانی میکند.

6. امکان توسعه و گسترش داشته و یک پلتفرم مقیاس پذیر به شمار می آید.

7. در اختیار داشتن یک هاست ویژه و قدرتمند که سبب شده است مجنتو یک سیستم مدیریت محتوا تجارت الکترونیک بسیار سریع و کارآمد باشد.

8. در اختیار داشتن یک ادیتور بسیار قوی

9. مجنتو اصول سئو را به خوبی رعایت میکند.

10. به خوبی با گوشی های تلفن همراه تطبیق پذیر است.

دانلود و نصب magento

حال که با مجنتو و مزیت ها و مشخصه های آن آشنا شدید نوبت به ارائه لینک دانلود این CMS و پیش نیازهایی که برای نصب آن لازم است می رسد. شما خیلی راحت می توانید به آفیشال وب سایت مجنتو به آدرس https://www.magento-farsi.com/ مراجعه کنید و نسخه اصلی آن به زبان فارسی را دانلود کنید. پیش نیازهایی که سیستم شما برای نصب این CMS فروشگاه ساز باید داشته باشد هم به شرح زیر هستند:

1. میزان رم خالی که برای سیستم تان وجود دارد دست کم 2 گیگ است.

2. شما می بایست یک وب سرور در اختیار داشته باشید که می تواند apache 2.2 یا nginx باشد.

3. شما برای استفاده از مجنتو به یک دیتابیس نظیر MySQL هم نیاز پیدا می کنید.

4. زبان برنامه نویسی که برای این سیستم سایت ساز فروشگاهی نیاز است PHP است. دقت کنید که نسخه پی اچ پی شما باید بالاتر از 6 باشد.

5. در نهایت هم به یک کلاینت اف تی پی نیاز پیدا میکنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =